Translate

buscar

dimecres, 20 de gener del 2016

COM FAN LES SALSITXES I BUTIFARRES A LA XARCUTERIA MARGARIT?

UN COP PASTADA LA CARN ES PASSA A LA MÀQUINA D’EMBOTIR, DINS DEL DIPÒSIT QUE FARÀ EL BUIT I TINDRÀ LA CARN A PUNT PER SER EMBOTIDA. 

ENFILEM EL BUDELL REMULLAT (DE PORC PER A BOTIFARRES, BULLS, CATALANES, … I DE XAI PER A LES SALSITXES) I PREMENT UN PEDAL QUE ACCIONAREM AMB EL GENOLL (EN AQUEST CAS) COMENÇARÀ A SORTIR LA CARN PEL TUB D’EMBOTIR EMPLENANT EL BUDELL I FENT AIXÍ LES BOTIFARRES.


DEPENENT DE LA PRESSIÓ QUE APLIQUEN AL PEDAL SORTIRÀ MÉS CARN O MENYS, MÉS O MENYS RÀPID. LES BOTIFARRES HAN DE SER UNIFORMES, NO PODEN ESTAR NI MASSA PLENES (SE’NS PODRIA TRENCAR EL BUDELL) NI MASSA BUIDES O AMB BOSSES D’AIRE (SE’NS FARIA MALBÉ). 

MÉS INFORMACIÓ A.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada