Translate

buscar

diumenge, 6 de març de 2016

PROGRAMA ESPECIAL DE BTV

EL PASSAT DIVENDRES 4 DE MARÇ BTV (BARCELONA TELEVISIÓ) ES VA OBRIR AL COMPLET ALS ESTUDIANTS. TOTA LA PROGRAMACIÓ D’AQUELL DIA, LES 24H, VA ESTAR CONDUÏDA PER NENS I JOVES I VA TENIR CONTINGUTS RELACIONATS AMB TEMÀTIQUES INFANTILS I JUVENILS. ÉS TRACTA D’UNA EXPERIÈNCIA INNOVADORA QUE MAI S’HAVIA  FET . ES VAN FER VERSIONS DE TOTS ELS PROGRAMES HABITUALS PERÒ PRESENTATS PER INFANTS I TAMBÉ A LES NOTÍCIES VAN APARÈIXER PETITS PRESENTADORS I GRANS REPORTATGES SOTA LA MIRADA DELS INFANTS QUE NO SUPEREN ELS 14 ANYS. HI VA HAVER UNA ENTREVISTA AL PRESIDENT PUIGDEMONT http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/03/04/puigdemont-catalunya-independent-versiobtv-escoles/)QUE ESTAVA MOLT BÉ I LA FEIEN UN GRUP D' ALUMNES DE PRIMÀRIA D'UNA ESCOLA DE BARCELONA. 


 L’OBJECTIU ERA CLAR: QUE ELS MÉS PETITS ES FACIN SEVA LA TV DE LA CIUTAT I PUGUIN COMPROVAR SOBRE EL TERRENY COM ES FA, ES PENSA I ES PRODUEIXEN  ELS PROGRAMES. VA COL·LABORAR L’INSTITUT MUNICIPAL D’EDUCACIÓ DE BARCELONA (IMEB), UN SUPORT QUE TAMBÉ ES VA FER VISIBLE EN LA RETRANSMISSIÓ DE L’ACTE DE CLOENDA DEL PROJECTE EDUCATIU BARCELONA AULA MÒBIL EN DIRECTE A TRAVÉS DEL PORTAL BTV NOTÍCIES (WWW.BTV.CAT) I PER LA TV D’11:30H A 12:30H.

VAM SEGUIR-HO EN DIRECTE DES DE L’ESCOLA I ENS VA AGRADAR MOLT. VAN ENTREVISTAR AL COORDINADOR DE LA NOSTRA ESCOLA VÍCTOR GARCIA , ELS ALUMNES DEL QUAL VAN REBRE UN PREMI RECENTMENT PEL CURT “ETIQUETES” QUE VAN PRESENTAR EN EL PROJECTE AULA MÒBIL. AQUEST ANY TAMBÉ HA PARTICIPAT EN AQUEST PROJECTE EL GRUP DE PRIMER DE SECUNDÀRIA AMB LA MARGA COM A TUTORA I LA MIREIA COM A EDUCADORA AMB EL VIDEO “COLORS” . TAMBÉ VAN SER CONVIDATS A  PUJAR AL PLATÓ DE TV I FER-SE FOTOS AMB ELS PRESENTADORS. FELICITATS A TOTS PER LA FEINA FETA I L’ÈXIT ACONSEGUIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada