Translate

buscar

divendres, 3 de juny de 2016

COLÒNIES 2016 A PORT DEL COMPTE

AQUEST ANY HEM ANAT MOLT LLUNY DE COLÒNIES : AL CENTRE EL MIRADOR DE  PORT DEL COMPTE!! (TRES HORES D'AUTOCAR). HI HEM PASSAT TRES DIES GENIALS.

HA FET BON TEMPS I HEM FET MOLTES ACTIVITATS.
EL PRIMER DIA DESPRÉS D'ARRIBAR, CONÈIXER LA CASA I DINAR VAM FER  GOLF I TIR AMB ARC PELS GRANS I TALLER DE PÀ PELS MÉS PETITS, PISCINA  CLIMATITZADA COBERTA,  I A LA NIT: JOC DE NIT PER GRANS I JOC DE NIT PELS PETITS.
EL SEGON DIA: AL MATÍ TOTS D'EXCURSIÓ AL MIRADOR I PER LA TARDA ELS TUBBIES I ELS LLITS ELÀSTICS PELS GRANS I PASSEIG AMB JOC DE PISTES  PELS PETITS. I A LA NIT, TOTS SESSIÓ DE  DISCOTECA INTRODUÏT AMB UN  CONCURS DE CANTAR I BALLAR.
EL TERCER DIA: CIRCUIT D'AVENTURA PER GRANS I CIRCUIT D'AVENTURA PER PETITS. DESPRÉS , VIATGE DE TORNADA DINANT DE PICNIC A MIG CAMÍ.
HAN ESTAT TRES DIES  DE CONVIVÈNCIA ENTRE ELS ALUMNES DE CICLE INICIAL I MITJÀ, CICLE SUPERIOR A, CICLE SUPERIOR  B, PRIMER DE SECUNDÀRIA, SEGON DE SECUNDÀRIA   I PRE-PFI I UN BON GRUP DE  PROFESSORS: MÒNICA, NÚRIA, XAVI , MARGARIDA, ROBERT, SÒNIA, MARTA, MIREIA,  VÍCTOR I CARLES. ALLÀ HEM TINGUT 3 MONITORS FANTÀSTICS DEL CENTRE DE VACANCES QUE DIRIGIEN LES ACTIVITATS: LA VICKY, EL MICKY I EL MARC.
HEM ENVIAT ALGUNES FOTOS PER "DINANTIA" PERÒ EN TENIM MOLTES MÉS!!
AQUI EN TENIU UNES QUANTES MÉS PER A RECORDAR I COMPARTIR LES VIVÈNCIES :https://goo.gl/photos/KyfnQrSwLG11m6jA8

1 comentari:

  1. Moltes gràcies pel reportatge fotogràfic!!!! ja hem vist que us ho heu passat molt be!!!!

    ResponElimina