Salsa de raves
Ingredients:
- 2 manats de raves (10-12 raves cada
manat)
- 200 ml. de nata líquida
- 50 gr. de sucre glass
- sal i vinagre
Pelar, rentar i ratllar els raves,
afegir-hi la nata líquida i el sucre i batre-ho.
Corregir de sal i posar-hi unes gotes de
vinagre (compte!).
Servir fred.
Acompanya cloïsses, salmó fumat...
AMANIDA DE RAVES
200 g de barreja d’enciams
una pastanaga
un nap daikon
un carbassó
un parell de raves
un grapat de nous
un tomàquet
per la vinagreta:
3 parts d’oli
1 part de vinagre de poma
sal, orenga
una mica de mel
una anxova molt picolada
Fem la vinagreta, simplement barrejant tots
els ingredients.
Tallem les verdures en encenalls, fent
servir el pelador de patates.
tallem els raves amb un ganivet esmolat o
una mandolina
piquem les nous. Tallem el tomàquet a daus
Amanim els enciams amb la vinagreta i
barregem amb les nous i els tomàquets. Disposem en un plat.
A sobre posem els encenalls de verdures i
acabem amb unes llunes de rave
Podem preparar els encenalls de verdures
amb antel·lació, però en aquest cas, hem de guardar-los amb aigua gelada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada