Translate

buscar

divendres, 6 de febrer del 2015

HORT I CUINA: QUÉ ES POT CUINAR AMB ELS RAVES QUE COLLIREM AL NOSTRE HORT?

http://www.mytaste.cat/c/rave.html

Salsa de raves

Ingredients:
- 2 manats de raves (10-12 raves cada manat)
- 200 ml. de nata líquida
- 50 gr. de sucre glass
- sal i vinagre

Pelar, rentar i ratllar els raves, afegir-hi la nata líquida i el sucre i batre-ho.
Corregir de sal i posar-hi unes gotes de vinagre (compte!).
Servir fred.


Acompanya cloïsses, salmó fumat...


AMANIDA DE RAVES 

200 g de barreja d’enciams
una pastanaga
un nap daikon
un carbassó
un parell de raves
un grapat de nous
un tomàquet

per la vinagreta:
3 parts d’oli
1 part de vinagre de poma
sal, orenga
una mica de mel
una anxova molt picolada

Fem la vinagreta, simplement barrejant tots els ingredients.
Tallem les verdures en encenalls, fent servir el pelador de patates.
tallem els raves amb un ganivet esmolat o una mandolina
piquem les nous. Tallem el tomàquet a daus
Amanim els enciams amb la vinagreta i barregem amb les nous i els tomàquets. Disposem en un plat.
A sobre posem els encenalls de verdures i acabem amb unes llunes de rave
Podem preparar els encenalls de verdures amb antel·lació, però en aquest cas, hem de guardar-los amb aigua gelada



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada