Translate

buscar

dimarts, 20 d’octubre del 2015

TALLER DE CUINA: BOMBONS TRES AMIGUES


BOMBONS TRES AMIGUES
Ingredients ( 50 unitats )
500 gr . de xocolata fondant a tauleta
500 gr . d'avellanes torrades
paper setinat


PREPARACIÓ DELS BOMBONS TRES AMIGUES


1- RETIRAR LA PELL A LES AVELLANES TORRADES FREGANT-LES ENTRE UN DRAP DE CUINA . DESPRÉS, PASSEU-LES PER UN COLADOR FINS QUE SE'LS CAIGUIN TOTES LES PELLS. RESERVAR .
2- TRENCAR ELS TROSSOS DE XOCOLATA FONDANT I POSAR-LOS EN UN CASSÓ . FONDRE AL BANY MARIA, VIGILANT QUE NO BULLI L' AIGUA .
3- SUBMERGIR LES AVELLANES EN LA XOCOLATA FOSA I BARREJAR TOT .
4- AMB L'AJUDA D'UNA CULLERA , TREURE 3 AVELLANES JUNTES AMB UNA MICA DE LA XOCOLATA FOS.
5- DISPOSAR ELS MUNTS UN AL COSTAT DE L'ALTRE , SEPARATS , SOBRE UN PAPER SETINAT.
6- FINALMENT , DEIXAR-LOS REFREDAR PERQUÈ LES AVELLANES S'ENGANXIN ENTRE SI EN SOLIDIFICAR LA XOCOLATA .

I JA TENIM UNS  BOMBONS PER A LES POSTRES O EL BERENAR DELS NENS . SEGUR QUE A ELLS ELS ENCANTARAN .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada