BOMBONS TRES AMIGUES
Ingredients ( 50 unitats )
500 gr . de xocolata fondant a tauleta
500 gr . d'avellanes torrades
paper setinat
PREPARACIÓ DELS BOMBONS TRES AMIGUES
1- RETIRAR LA PELL A LES AVELLANES TORRADES
FREGANT-LES ENTRE UN DRAP DE CUINA . DESPRÉS, PASSEU-LES PER UN COLADOR FINS
QUE SE'LS CAIGUIN TOTES LES PELLS. RESERVAR .
2- TRENCAR ELS TROSSOS DE XOCOLATA FONDANT
I POSAR-LOS EN UN CASSÓ . FONDRE AL BANY MARIA, VIGILANT QUE NO BULLI L' AIGUA
.
3- SUBMERGIR LES AVELLANES EN LA XOCOLATA
FOSA I BARREJAR TOT .
4- AMB L'AJUDA D'UNA CULLERA , TREURE 3
AVELLANES JUNTES AMB UNA MICA DE LA XOCOLATA FOS.
5- DISPOSAR ELS MUNTS UN AL COSTAT DE
L'ALTRE , SEPARATS , SOBRE UN PAPER SETINAT.
6- FINALMENT , DEIXAR-LOS REFREDAR PERQUÈ
LES AVELLANES S'ENGANXIN ENTRE SI EN SOLIDIFICAR LA XOCOLATA .
I JA TENIM UNS BOMBONS PER A LES
POSTRES O EL BERENAR DELS NENS . SEGUR QUE A ELLS ELS ENCANTARAN .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada