UN COP PASTADA LA CARN ES PASSA A LA MÀQUINA
D’EMBOTIR, DINS DEL DIPÒSIT QUE FARÀ EL BUIT I TINDRÀ LA
CARN A PUNT PER SER EMBOTIDA.
ENFILEM EL BUDELL REMULLAT (DE PORC PER A
BOTIFARRES, BULLS, CATALANES, … I DE XAI PER A LES SALSITXES) I PREMENT UN
PEDAL QUE ACCIONAREM AMB EL GENOLL (EN AQUEST CAS) COMENÇARÀ A SORTIR LA CARN
PEL TUB D’EMBOTIR EMPLENANT EL BUDELL I FENT AIXÍ LES BOTIFARRES.
DEPENENT DE LA PRESSIÓ QUE
APLIQUEN AL PEDAL SORTIRÀ MÉS CARN O MENYS, MÉS O MENYS RÀPID. LES BOTIFARRES
HAN DE SER UNIFORMES, NO PODEN ESTAR NI MASSA PLENES (SE’NS PODRIA TRENCAR EL
BUDELL) NI MASSA BUIDES O AMB BOSSES D’AIRE (SE’NS FARIA MALBÉ).
MÉS INFORMACIÓ A.....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada