TALLER DE
CUINA: BUNYOLS DE VENT
INGREDIENTS
- 125 G DE LLET
- 125 G D'AIGUA
- 110 G DE MANTEGA
- 1 POLSIM DE SAL
- 1 POLSIM DE SUCRE
- 150 G DE FARINA
- 3 OUS
- SUCRE PER EMPOLSAR
ELABORACIÓ
PER COMENÇAR, POSEU EN UN CASSÓ AL FOC, LA LLET,
L'AIGUA, LA MANTEGA, LA SAL I EL SUCRE.
QUAN ARRENQUI EL BULL, AFEGIU-HI LA FARINA I REMENEU-HO BÉ DURANT 2 O 3 MINUTS. TOT SEGUIT, RETIREU EL CASSÓ DEL FOC I POSEU-HI ELS OUS UN A UN, SENSE DEIXAR DE REMENAR.
A CONTINUACIÓ, POSEU LA MASSA EN UNA MÀNEGA, TRAEIEU-NE PETITES PORCIONS I FREGIU-LES EN UN CASSÓ AMB OLI ABUNDANT I CALENT.
FINALMENT, POSEU EL SUCRE PER SOBRE DELS BUNYOLS I JA ELS PODEU SERVIR.
QUAN ARRENQUI EL BULL, AFEGIU-HI LA FARINA I REMENEU-HO BÉ DURANT 2 O 3 MINUTS. TOT SEGUIT, RETIREU EL CASSÓ DEL FOC I POSEU-HI ELS OUS UN A UN, SENSE DEIXAR DE REMENAR.
A CONTINUACIÓ, POSEU LA MASSA EN UNA MÀNEGA, TRAEIEU-NE PETITES PORCIONS I FREGIU-LES EN UN CASSÓ AMB OLI ABUNDANT I CALENT.
FINALMENT, POSEU EL SUCRE PER SOBRE DELS BUNYOLS I JA ELS PODEU SERVIR.
ELS HEM TRET DE LA WEB DEL PROGRAMA DE TV3:
TAMBÉ HEM TROBAT UN VIDEO AMB LA RECEPTA DELS BUNYOLS DE VENT TRET DE
YOU TUBE:
HI HA UNA RECEPTA DIFERENT I MÉS ELABORADA DE BUNYOLS: ELS BUNYOLS DE L’EMPORDÀ QUE HEM TROBAT A INTERNET AMB EL GOOGLE:
I BEN BONS QUE ESTAVEN ELS BUNYOLS !!!
ResponEliminaNYAM, NYAM,...
ISA