Translate

buscar

dimecres, 17 de febrer del 2016

TALLER DE CUINA: RECEPTA DELS BUNYOLS DE VENT


 

TALLER DE CUINA: BUNYOLS DE VENT

INGREDIENTS

  • 125 G DE LLET
  • 125 G D'AIGUA
  • 110 G DE MANTEGA
  • 1 POLSIM DE SAL
  • 1 POLSIM DE SUCRE
  • 150 G DE FARINA
  • 3 OUS
  • SUCRE PER EMPOLSAR

ELABORACIÓ

PER COMENÇAR, POSEU EN UN CASSÓ AL FOC, LA LLET, L'AIGUA, LA MANTEGA, LA SAL I EL SUCRE.
QUAN ARRENQUI EL BULL, AFEGIU-HI LA FARINA I REMENEU-HO BÉ DURANT 2 O 3 MINUTS. TOT SEGUIT, RETIREU EL CASSÓ DEL FOC I POSEU-HI ELS OUS UN A UN, SENSE DEIXAR DE REMENAR.
A CONTINUACIÓ, POSEU LA MASSA EN UNA MÀNEGA, TRAEIEU-NE PETITES PORCIONS I FREGIU-LES EN UN CASSÓ AMB OLI ABUNDANT I CALENT.
FINALMENT, POSEU EL SUCRE PER SOBRE DELS BUNYOLS I JA ELS PODEU SERVIR.

ELS HEM TRET DE LA WEB DEL PROGRAMA DE TV3:


TAMBÉ HEM TROBAT UN VIDEO AMB LA RECEPTA DELS BUNYOLS DE VENT TRET DE YOU TUBE:


HI HA UNA RECEPTA DIFERENT I MÉS ELABORADA DE BUNYOLS: ELS   BUNYOLS DE L’EMPORDÀ QUE HEM TROBAT A INTERNET AMB EL GOOGLE:


 PODEU PROBAR DE FER LES DUES , A VEURE QUINS US AGRADEN MÉS!!

 

1 comentari: