Translate

buscar

dimarts, 16 de febrer de 2016

VISITA A LA BOTIGA ART D'HORTA

VISITA A LA BOTIGA ART D’HORTA
AVUI HEM ANAT TOTA LA CLASSE DE CICLE SUPERIOR B A VISITAR LA BOTIGA ART D’HORTA.ENS HAN REBUT ELS PROPIETARIS DE LA BOTIGA: EL JOAN I LA LÍDIA.

ENS HAN ENSENYAT EL QUE HI HA A LA BOTIGA: FLORS, PLANTES D’INTERIOR , FLORS DE CERÀMICA, FLORS ARTIFICIALS, CISTELLS, FLORS D’EXTERIOR, QUADRES, PELUTXES, FLORS TALLADES PER FER RAMS DE FLORS PER CASAMENTS I PER REGALAR, ESPELMES, ETC

HI HAVIA UNA NEVERA I DINS LA NEVERA HI POSEN LES FLORS TALLADES PER A QUE ES CONSERVIN DURANT MÉS TEMPS.

HEM FET UN TALLER DE PLANTAR LA FLOR IRIS D’HOLANDA. PRIMER HEM TRIAT EL SUBSTRAT MÉS ADEQUAT QUE PESAVA POC I SERVIA PER PLANTAR LA FLOR QUE VOLIEM PLANTAR.

DESPRÉS HEM FORADAT ELS ENVASOS DE IOGURT PER SOTA AMB UNA AGULLA. DESPRÉS HEM POSAT UNES PEDRES AL FONS COM A DRENATGE. DESPRÉS HEM POSAT ELS SUBSTRAT I DESPRÉS EL BULB I DESPRÉS PEDRES AL VOLTANT PER EVITAR QUE L’AIGUA DE REGAR S’EVAPORI. DESPRÉS HO HEM POSAT EN UNA BOSSA I ENS HO EMPORTAREM A CASA. HEM

A CASA HEM DE REGAR-HO UN COP A LA SETMANA SENSE PASSAR-NOS. QUAN HAGI CRESCUT UNS QUANTS CENTÍMETRES S’HA DE POSAR LA PLANTA EN UN TEST. NO SABEM DE QUIN COLOR SORTIRÀ LA FLOR: POT SER GROGA, BLANCA O LILA.

PER ANAR FINS A LA BOTIGA HEM PASSAT PER DIFERENTS CARRERS:

MONSERRAT DE CASANOVAS, FONT D’EN FARGAS, PASSEIG MARAGALL, DANTE I BAIXADA DE LA PLANA. AMB MENYS DE MITJA HORA HEM POGUT ARRIBAR A LA BOTIGA CAMINANT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada